Producten en diensten

SalesTopJobs helpt u aan een nieuwe medewerker

SalesTopJobs is de bemiddelaar tussen werkgever en werknemers. Wij helpen met het vinden van de geschikte kandidaat voor de openstaande job binnen het bedrijf. Met onze zorg en jarenlange ervaring zorgen wij voor professionele en ondersteunen begeleiding tijdens het proces.

SalesTopJobs levert service en werk op maat

SalesTopJobs heeft altijd een vast aanspreekpunt waar u bij terecht kunt, die als enig persoon alle contacten met uw bedrijf regelt. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en kan er doelgericht gewerkt worden. Het aanspreekpunt kent immers uw bedrijf van binnen en buiten en is op de hoogte van de specifieke kwaliteiten van degene die in de job is geïnteresseerd. Samen met u wordt bepaald welke diensten en doelstellingen het beste bij uw bedrijf passen. Zo zal ons contactpersoon continue het voortgangsproces bewaken en u bijstaan in advies.

SalesTopJobs staat altijd voor u klaar

Het proces zal zo snel mogelijk in gang worden gezet, zodra u als bedrijf uw jobs hebt aangemeld bij SalesTopJobs. Binnen 24 uur zullen alle jobs op de website zichtbaar zijn, waarna het proces omtrent de invulling van de jobs nauwkeurig zal worden gevolgd. Zo wordt er ook naar het rendement gekeken en zijn onze listingspecialisten nauw betrokken bij het gehele proces. Bij elke job wordt de lay-out, structuur, en categorisatie gecontroleerd en waar nodig aangepast. Zo kunt u altijd voor advies of vragen terecht bij onze kwaliteitsconsultanten die altijd voor u klaar staan.

Altijd op de hoogste van ontwikkelingen en resultaten met SalesTopJobs

SalesTopJobs zorgt ervoor dat jobs die worden aangeboden door uw bedrijf snel ingevuld zijn. Voor u als bedrijf is het mogelijk om het gehele traject te volgen en nauwkeurig de verrichtingen te volgen. Zo kan u zien welke kandidaten zich hebben aangemeld voor de job en wat voor profiel en achtergrond deze sollicitanten hebben. Uw vaste aanspreekpunt zal als contactpersoon blijven fungeren gedurende dit proces en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen die gaande zijn. Uw contactpersoon zal samen met u de resultaten analyseren en tevens eventuele aanpassingen met u bespreken. SalesTopJobs biedt u zo de beste kwaliteit door een proactieve, doelgerichte en meedenkende houding aan te nemen.

30 dagen online

Duizenden kandidaten

Eigen huisstijl